Informatie Nanus knol

 • Informatie Nanus knol

  Zomertopper voor elke tuin
  De nanus is een kleinbloemige gladiool. De takken worden niet langer dan 60 á 70 centimeter. Zij staat daarom ook wel bekend als de ‘baby gladiool’. Terecht gezien haar lengte. Onterecht vanwege haar mogelijkheden. Verkrijgbaar in vele kleuren, oersterk en door haar lengte weerbestendig. Bovendien geschikt voor verwildering, waardoor ze elk jaar opnieuw tot bloei komt. Juist deze combinatie van eigenschappen maakt onze nanus tot de zomertopper voor elke tuin. Een gegarandeerd succes.

  Soorten
  Gebr. Hermans biedt u 20 nanus rassen in evenveel zoveel kleuren. Van een zachte lila pastelkleur tot onze diep roze variant. Van smetteloos wit tot crème geel. De bijkomende veelkleurige accenten in de bloem geven onze nanus de exotische uitstraling die doet denken aan een orchidee. Met recht geven wij onze nanus de naam Flower Power. Geen enkele andere bloem verenigt kleur, kracht en uitstraling op zo’n stralende wijze. Uniek in haar tinten, ongekend in haar kracht. Kunt u de verleiding weerstaan?

  Power Flower
  Kent u dat ook? Prachtige gladiolen in de tuin, maar na een flinke bui en een zucht wind vallen ze om. Leuk dat planten, maar na een jaar blijft er niets van over? De nanus van Gebr. Hermans biedt u de oplossing. Door hun kort blijvende en sterke takken doorstaan ze weer en wind. Daar waar andere gladiolen omvallen, blijft de nanus overeind. Van half juni tot eind september fleuren ze de tuin en geven telkens nieuwe bloemen. Onze nanus is bovendien verwilderbaar. Ze komt elk jaar opnieuw tot bloei. Moeiteloos, zonder her te planten. Een bloem die met eer de naam Power Flower mag dragen.

  Leverbaar: Nanus knol is leverbaar vanaf 15-08-2015 tot 01-05-2016.

 • Knollen
  Gladiolus nanus poppouri_DSC5450