Hermans B.V. Minigladiolus assortiment

Informatie Colvillii bloem

Een scala van kleuren

Hermans B.V. Minigladiolen assortiment bloemen. De Colvillii is een kleinbloemige gladiool. De takken worden niet langer dan 60 á 80 centimeter. Het vaasleven van deze colvillii is minimaal 10 dagen. Verkrijgbaar in een scala van kleuren en sommige soorten hebben bijkomende veelkleurig accenten in de bloem wat een exotische uitstraling geeft. Een topper als monobos en voor mengboeket! Onze bloemen zijn leverbaar vanaf end mei tot eind september.

Hermans Minigladiolus biedt u 12 Colvillii cultivars in evenveel zoveel kleuren. 
Van een zachte lila pastelkleur tot onze diep roze variant. Van smetteloos wit tot donker rood. De bijkomende veelkleurige accenten in de bloem geven onze colvillii de exotische uitstraling die doet denken aan een orchidee. Met recht geven wij onze Colvillii de naam Flower Power. Geen enkele andere bloem verenigt kleur, kracht en uitstraling op zo’n stralende wijze. Uniek in haar tinten, ongekend in haar kracht. Kunt u de verleiding weerstaan?

Leverbaar: Colvillii bloem is leverbaar vanaf eind mei tot eind september

Informatie knollen

Zomertopper voor elke tuin

Hermans B.V. Minigladiolen assortiment knollen. De nanus is een kleinbloemige gladiool. De takken worden niet langer dan 60 á 70 centimeter. Zij staat daarom ook wel bekend als de ‘baby gladiool’. Terecht gezien haar lengte. Onterecht vanwege haar mogelijkheden. Verkrijgbaar in vele kleuren, oersterk en door haar lengte weerbestendig. Bovendien geschikt voor verwildering, waardoor ze elk jaar opnieuw tot bloei komt. Juist deze combinatie van eigenschappen maakt onze nanus tot de zomertopper voor elke tuin. Een gegarandeerd succes.

Soorten

Hermans Minigladiolus biedt u 20 nanus rassen in evenveel zoveel kleuren. Van een zachte lila pastelkleur tot onze diep roze variant. Van smetteloos wit tot crème geel. De bijkomende veelkleurige accenten in de bloem geven onze nanus de exotische uitstraling die doet denken aan een orchidee. Met recht geven wij onze nanus de naam Flower Power. Geen enkele andere bloem verenigt kleur, kracht en uitstraling op zo’n stralende wijze. Uniek in haar tinten, ongekend in haar kracht. Kunt u de verleiding weerstaan?

Power Flower

Kent u dat ook? Prachtige gladiolen in de tuin, maar na een flinke bui en een zucht wind vallen ze om. Leuk dat planten, maar na een jaar blijft er niets van over? De Nanus van Hermans Minigladiolus biedt u de oplossing. Door hun kort blijvende en sterke takken doorstaan ze weer en wind. Daar waar andere gladiolen omvallen, blijft de nanus overeind. Van half juni tot eind september fleuren ze de tuin en geven telkens nieuwe bloemen. Onze nanus is bovendien verwilderbaar. Ze komt elk jaar opnieuw tot bloei. Moeiteloos, zonder her te planten. Een bloem die met eer de naam Power Flower mag dragen.

Leverbaar: Nanus knol is leverbaar vanaf 15 augustus tot 1 mei.

onze 2024 folder is beschikbaar

Onze jaarlijks terugkerende Nanus Flowerpower folder is uit. Wilt u hem downloaden? Klik dan op onderstaande download knop en ontvang de folder digitaal.

Thijs Nulkes
Hermans Mini Gladiolus B.V.
Oude Herenweg 16A
2215 RZ Voorhout
Mobiel: +31 6 213 60 900

MPS-GAP gecertificeerd
GRASP gecertificeerd
MPS-A gecertificeerd

MPS-GAP gecertificeerd nr. 640286

nl_NLNederlands