OVER ONS-old

 • Gebr. Hermans: Goudeerlijk, betrouwbaar en flexibel

  Met passie kweken Piet & Mart al meer dan 35 jaar deze stijlvolle mini gladiolen.

  Zij streven ernaar om de Mini Gladiool de bloem van deze tijd te laten zijn. Deze sierlijke bloem is dé bloem die past bij deze moderne, kleurrijke en snelle tijd.

  Mini Gladiool: Deze sierlijke, stijlvolle bloem laat mensen stralen.

  Voorlopers in nanuscultuur

  Gebr. P. & M. Hermans is een bedrijf dat zich specialiseert in de teelt en broei van nanus gladiolen. Door meer dan 35 jaar ervaring bieden wij onze klanten een gegarandeerd kwaliteitsproduct, zowel voor de bloei als in de tuin. Kwaliteit gaat bij ons verder dan alleen de kwaliteit van ons product. Onze klanten waarderen ons daarnaast om de uitstekende dienstverlening die wij op maat aanbieden. Kwaliteit in ons product én onze dienstverlening vormen de kern van ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Hoe zich dat vertaalt naar uw wensen en behoeften? Laat ons u overtuigen!

  Kwaliteit

  Het succes van ons product valt en staat bij de kwaliteit die wij leveren. Onze knollen komen allen van de eigen kwekerij en zijn gegarandeerd vrij van fusarium. Door bewaring op de juiste temperatuur, regelmatige tripsbehandeling en grondige inspectie voor aflevering, zijn onze afnemers verzekerd van de hoogste kwaliteit knollen. Klaar om als halfproduct in de broeierij gebruikt te worden, of als eindproduct in de droogverkoop. Betrouwbaar en verzekerd van succes. Kwaliteit door vakmanschap.

  Kwaliteit in maatwerk

  De wensen en behoeften van onze klanten staan voorop. Altijd. Door eigen transport kunnen wij al onze partijen op afroep leveren. Vandaag besteld? Morgen in huis. Veranderingen in leverdatum, maat of aantallen? Gebr. Hermans denkt graag met u mee. Denkt u erover de nanus in uw assortiment op te nemen? Kleine aantallen of proeforders zijn altijd bespreekbaar. Heeft u klanten in de buitenlandse broeierij? Desgewenst leveren wij een complete teeltbegeleiding. De klant staat voorop. Altijd. Vakmanschap in maatwerk.

  Kwaliteit in de vaas

  Vanuit de handel merken wij een toenemende vraag naar handzame, gemakkelijk te vervoeren gladiolen met een lang vaasleven. Gebr. Hermans biedt u een compleet pakket aan nanus gladiolen in een breed spectrum aan kleuren. Vanuit onze broeierij voorzien wij onze klanten van top kwaliteit bloemen die garant staan voor een vaasleven van minimaal 10 dagen. Klaar voor wereldwijd vervoer.


 • Piet en Mart 2008