Gebr. Hermans zet zich in voor de ziekte ALS

Er is in totaal € 1.833.535,- aan donatiegeld opgehaald voor Stichting ALS!

 • Wat een geweldig nieuws en wat fijn dat wij ons steentje hier aan bij hebben kunnen dragen.

  Afgelopen juli werden wij namelijk benaderd door Joyce van Mazars Nederland. Zij wilde graag bosjes mini gladiolen verkopen om op die manier geld bij elkaar te krijgen voor hun Amsterdam City Swim avontuur. Al het geld zou besteed worden aan de ziekte ALS. Zij zijn die maand druk geweest om vanuit hun kantoren de bosjes te verkopen en hebben hiermee € 400,- weten op te halen.

  NIEUWSBERICHT – Amsterdam City Swim

  Mede dankzij uw donatie(s) heeft Amsterdam City Swim uiteindelijk een fantastische bedrag van € 1.833.535,- opgehaald voor de Stichting ALS Nederland!

  Dit was alweer de 4e editie van de Amsterdam City Swim. Samen met Stichting ALS Nederland hebben wij een keuze gemaakt in de projectbesteding. Het geld is in totaal door meer dan 50.000 donateurs via 2500 deelnemers bijeengebracht.

  Impressie Amsterdam City Swim 2015: klik hier

  Heel graag stellen wij u via onderstaande link op de hoogte van de projecten, die mede dankzij uw bijdrage, kunnen en zullen worden gefinancierd door de Amsterdam City Swim! Lees hier verder.

  Wil jij volgend jaar ook mee zwemmen?
  De voorbereidingen voor de vijfde en dus de eerste jubileum editie van de Amsterdam City Swim op 4 september 2016, zijn inmiddels in volle gang! We houden u graag op de hoogte, bent u daarin geïnteresseerd? Geeft u zich dan op voor onze nieuwsbrief via deze link.

 • Joyce & Piet, 150 bosjes mini gladiolen voor ALS (4)mazars amsterdam mini gladiolen ALS city swim City Swim Amsterdam 2015